Boekhoudsoftware en administratiepakketten - BusinessSoftware.nl

Boekhoudsoftware – financiële en administratieve software

Goede financieel administratieve software is belangrijk voor iedere organisatie. Naast de aanschaf van de software zijn er de laatste jaren veel cloud oplossingen op de markt gekomen, waarbij u de software huurt in plaats van koopt. Veel van oorsprong financiële pakketten hebben een bredere functionaliteit gekregen en gaan nu als ERP software door het leven. Hierbij zijn administratie, logistiek, planning, inkoop en relatiebeheer ondergebracht in één bedrijfsbreed automatiseringssysteem.

FinancialSystems.nl

Op de website FinancialSystems.nl van het ICT informatiecentrum vindt u een compleet overzicht van alle verkrijgbare financieel administratieve software, informatie over softwareleveranciers en informatie die u helpt bij de selectie en implementatie van boekhoudsoftware. Lees hier alles over boekhoudsoftware en overige financiële software.

Gratis financiële software box

Via FinancialSystems.nl kunt u een gratis box aanvragen met online en offline informatie over de selectie van financiële software. U ontvangt dan veel nuttige informatie over de organisatorische en technische aspecten van financieel administratieve software, het gratis Handboek Softwareselectie, (e-)boeken, productinformatie, enzovoort. Lees hier meer over de box.

ICT nieuwsbrief

De maandelijkse ICT nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die beslist of meebeslist over de aanschaf van financiële software, boekhoudsoftware of andere business software en ICT oplossingen. Vermeld het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief wilt ontvangen en meld u weer af als de nieuwsbrief u niet bevalt.


  Meer over boekhoudsoftware

  Alles over alle financiële software
  Specifieke CRM functionaliteit toevoegen aan financiële software
  Financiële functies als onderdeel van ERP (bedrijfsbrede software)
  Business intelligence voor financieel management
  Salarissoftware en overige HRM software