CMS software en content management - BusinessSoftware.nl

CMS software

Met een Content Management Systeem (CMS) automatiseert u het proces van het beheren, presenteren en publiceren van content voor websites. Het belangrijkste kenmerk van een CMS is dat deze een scheiding realiseert tussen de content zelf en de online presentatie ervan. De vormgeving en structuur van een site liggen bij een CMS vast in eenmalig gemaakte sjablonen. Bij een wijziging van de website hoeft u alleen de gewijzigde content aan te geven. Het CMS zorgt ervoor dat deze content automatisch op de juiste plaats en in de juiste vorm op uw site gepubliceerd wordt.

CMSsystemen.nl

Op de portal CMSsystemen.nl vindt u een compleet overzicht van alle verkrijgbare CMS software, informatie over CMS leveranciers en informatie die u helpt bij de selectie en implementatie van CMS software. Lees hier alles over CMS en CMS software.

Gratis CMS box

Via CMSsystemen.nl kunt u een gratis CMS box© aanvragen. Deze originele informatiebron over de selectie van CMS software bevat veel nuttige informatie over de organisatorische en technische aspecten van CMS software, het gratis Handboek Softwareselectie, (e-)boeken over content management, checklists, enzovoort. Lees hier meer over de CMS box.

ICT nieuwsbrief

De maandelijkse ICT nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die beslist of meebeslist over de aanschaf van CMS software, web content management of andere business software en ICT oplossingen. Vermeld het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief wilt ontvangen en meld u weer af als de nieuwsbrief u niet bevalt.


    Meer CMS informatie

    CMS in combinatie met CRM klantenportalen, webshops, enz.
    CMS en DMS geïntegreerd in enterprise content management (ECM)